Hej passionerad Maker!

Jag heter Johan Persbeck. För mig har det alltid varit viktigt att kunna göra verklig skillnad för våra kunder, vi drivs av värderingar som bygger på orden Trust som i transparent och att vara uppriktig mot varandra och våra kunder, Passion i att vi älskar det vi gör som också får våra kunder att bli extremt nöjda och Innovation i att vi tänker utanför boxen, vågar utmana oss själva och ligga i teknikens framkant. 

Jag är extremt stolt över alla våra 25 konsulter, du har kanske träffat några av oss där du är idag och kanske undrat vad som gör en Cybercom konsult?

En Cybercom konsult är en prestigelös lagspelare med ett genuint intresse för kompetensutveckling, en vilja att hela tiden bli bättre. För mig handlar detta inte bara om teknik – vårt syfte är inte att bara leverera kod, vårt syfte är att hjälpa våra kunder att lösa deras affärsutmaningar och hitta nya förbättrade och hållbara sätt att lösa saker på. Det gör vi genom att vara på topp i teknisk kompetens och leva efter våra värderingar. Vi kallar oss Makers of Tomorrow. En Maker som löser framtidens utmaningar med framtidens tekniker. 

Vill du jobba i en miljö där du får möjlighet att växla upp i en konsultroll och vara en aktiv del av en mer hållbar framtid för våra kunder genom digitalisering och ny teknik? Det vi lovar dig är att du får utrymme att växa, vi investerar i dig för att du ska bli bättre. Fråga oss om CyberTime exempelvis – vad innebär det? Vi lovar dig också att få varierade arbetsuppgifter, en lyhörd ledning och framför allt chansen att ha bland de allra vassaste konsulterna i Karlskrona som kollegor. Ta kontakt med någon av oss och bli en Maker – välkommen med din ansökan.

Johan Persbeck
Affärsområdeschef

 

johan.persbeck@cybercom.com

Already working at Cybercom Sweden & Denmark?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cybercom.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor